چه زمانی باید به مراکز تعمیر پلی استیشن مراجعه کنیم
لزوم مراجعه به مراکز تعمیر پلی استیشن
کنسول های بازی یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین گجت های دنیای دیجیتال می باشند که اغلب کاربران از سرویس این محصول نا آگاه بوده و تا جایی که این محصول دچار مشکل نشده از آن استفاده می کنند.
دلایل خرابی در پلی استیشن
گرما، گرد و غبار، سرویس نشدن به موقع و نوسانات برق از مهم ترین عوامل ایجاد خرابی در کنسول های بازی می باشد.
این خرابی ها بیشتر در چیپ های دستگاه ها میباشد که نیاز به ریبال یا ریسولد و یا تعویض چیپ دارند که برای انجام این تعمیرات نیاز به دستگاه BGA میباشد، مراکز مجاز تعمیرات پلی استیشن معمولا با در دست داشتن پیشرفته ترین ابزار آلات تست و تعمیراتی از قبیل مدل تمام اتوماتیک دستگاه BGA بدون دخالت دست امکان تعمیر کنسول های بازی را فراهم کرده است.
نشانه های خرابی پلی استیشن
امروزه دستگاه های الکترونیکی به طوری طراحی شده اند که با بروز مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری دستگاه به صورت خودکار نشانه یا خطایی بر روی صفحه به نمایش ظاهر می کند و کاربر را از مشکل و خطرات احتمالی آگاه می سازد. این موضوع در مورد پلی استیشن نیز صدق می نماید، پس عوامل زیر را در دستگاه خود جدی بگیرید.
نداشتن رم کافی برای ذخیره سازی
فضای کافی برای ذخیره سازی بازی ها بدون حذف کردن بازی قبلی یکی از ویژگی هایی است که برای پلی استیشن در نظر گرفته شده است. پلی استیشن4 دارای فضای ذخیره سازی ترابایتی است تا یکی از مشکلات رایج پلی استیشن4 یعنی کمبود فضا را بر طرف کرده باشد. البته با پیشرفته تر شدن بازی ها به تبع میزان حجم و فضای بیشتری را اشغال می کنند.
گیرد کردن CD در پلی استیشن
یکی از مشکلات رایج پلی استیشن که در برخی موارد به علت داغ شدن دستگاه قطعه ی پلاستیکی که مسئول خارج کردن دیسک است، متورم شده و دیسک را خود به خود از دستگاه خارج می کند؛ البته بیشتر این مشکل را از دکمه های لمسی می دانستند که شرکت های سازنده امروزه این دکمه را با دکمه ای مکانیکی تعویض کرد و مشکل را در مدل های بعد برطرف نمود.
خاموش نشدن چراغ چشمک زن آبی
این وضعیت از وجود مشکلی فنی حاد در بخش نرم افزار یا سخت افزار دستگاه خبر می دهد که هر چه زودتر نیاز به بررسی و برطرف کردن دارد؛ اگر مشکل در دستگاه وجود داشته باشد امکان بوت شدن صحیح آن وجود ندارد. در این وضعیت نوار ال ای دی با رنگ آبی شروع به چشمک زدن می کند تا جایی که دستگاه خود به خود خاموش شود.
خرابی پورت HDMI
اشکال در این قطعات موجب می شود که خروجی صوتی و تصویری در تلویزیون ایجاد نشود. اگر کابل یا پورت HDMI درست به هم متصل نشوند و سیگنال های موجود را ارسال نکند به طور قطع امکان بازی وجود نخواهد داشت.
عدم اتصال به شبکه
این اختلال با خطاهای NW-31201-7 و WV-33899-2 نمایش داده می شود،صفحه بازی از دسترس خارج شدن و خطاهای مربوط به شبکه با شماره ی CE-33991-5 به کاربر اطلاع داده می شود. در این وضعیت بهترین کار صبر کردن است تا اتصال صورت بگیرد؛ در صورت برطرف نشدن مراجعه به مراکز مجاز تعمیر پلی استیشن می باشد.
چراغ چشمک زن قرمز
یکی از مشکلات رایج پلی استیشن که پس از روشن شدن دستگاه رخ داده، نوار کناری آن در رنگ قرمز شروع به چشمک زدن کند. در چنین وضعیتی پس از سه صدای بیب دستگاه خاموش می گردد؛ بالا رفتن دمای دستگاه موجب روشن شدن این چراغ می شود. به طور کلی می توان حرارت بالای دستگاه را نشانه ای خرابی فن آن بدانیم.
مقالات مرتبط با این موضوع:
خدمات تعمیر در منزل نمایندگی گوشی بلک بری