آموزش رفع مشکلات گوشی نوکیا
مقدمهای در رابطه با مشکلات رایج گوشی و نحوه تعمیر آن ها
امکان ندارد که از گوشی موبایل استفاده کنید اما حداقل با برخی از مشکلات رایجی که برای این گجت ها پیش میآید سر و کله نزده باشید. برای رفع یا تعمیر این مشکلات روش ها و راه حل های خاصی وجود دارند که باید با توجه به شرایط کاربر از سوی آن در نظر گرفته شوند، با این حال اغلب کاربران با روش های محل و تعمیر موبایل نوکیا مشکلات مورد نظر چندان آشنایی ندارند.
10 مشکل گوشی های موبایل و آموزش تعمیر و رفع آن ها
بنابراین در این مقاله قصد داریم به معرفی 10 مشکل گوشی های موبایل پرداخته و روش تعمیر و رفع آن ها را هم شرح دهیم. چنانچه در رابطه با هر یک از مراحل شرح داده شده سوالی داشتید، میتوانید ضمن تماس با کارشناسان واحد پشتیبانی موبایل کمک از آن ها راهنمایی دقیق تری بخواهید. با ما همراه باشید.
مشکل خالی شدن شارژ گوشی
خالی شدن زود هنگام شارژ باتری گوشی یا به بیان دیگر نگه نداشتن شارژ توسط گوشی یکی از رایج ترین مشکلاتی است که کاربران این گجت ها با آن مواجه هستند. برای جلوگیری از بروز این مشکل شما باید سعی کنید میزان انرژی مصرفی دستگاه را کاهش دهید. با انجام کارهایی مثل کم کردن نور صفحه نمایش، قطع اتصال های غیر ضروری مثل بلوتوث، موبایل دیتا و غیره، روشن نگذاشتن صفحه نمایش گوشی در شرایطی که به آن نیاز ندارید و غیره میتوانید تا حدی با مشکل خالی شدن شارژ گوشی مقابله کنید.
اما اگر شدت خالی شدن شارژ باتری گوشی شما به قدری زیاد است که انجام مسائل یاد شده تاثیری روی آن نمیگذارند، باید به فکر تعویض باتری گوشی خود باشید. حتما دقت کنید که تعویض باتری گوشی را به فرد یا مرجعی قابل اعتماد واگذار کنید. بدون تردید موبایل کمک یکی از بهترین گزینه های پیش رویتان برای انجام این کار است. موبایل کمک تعویض باتری گوشی های موبایل را با گارانتی اورجینال بودن و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام میدهد. برای آشنایی بیشتر با سرویس تعویض موبایل این شرکت و نحوه استفاده از آن توصیه میکنیم حتما مقاله “تعویض باتری گوشی آیفون و سامسونگ با ثبت سفارش آنلاین” را مطالعه کنید.
مشکل شارژ نشدن گوشی موبایل
شارژ نشدن گوشی یکی از شکه کننده ترین مشکل گوشی های موبایل محسوب میشود که برای خیلی از کاربران رخ داده است! تصور کنید گوشی خود را به شارژ میزنید اما شارژ نمیشود؟! مشکل از چیست؟ عوامل متعددی وجود دارند که میتوانند در این راستا دخیل بوده و منجر به بروز مشکل در گوشی شما شده باشند. برای مثال ممکن است شارژری که از آن استفاده میکنید خراب باشد یا پریز برقی که از آن استفاده میکنید معیوب باشد. برای رفع مشکل شارژ نشدن گوشی موبایل حتما از راه حل هایی استفاده کنید که در مقاله “آموزش رفع مشکل شارژ نشدن گوشی” آن ها را معرفی کردیم.
تایپ اشتباه کلمات
یکی دیگر از رایج ترین مشکل گوشی های موبایل و کاربران این محصولات مربوط به تابپ اشتباه کلمات میشود! این امر ممکن است بنا به دلایل متعددی رخ دهد. برای مثال آشنا نبودن شما با صفحه کلید یا کیبوردهای لمسی مجازی میتواند یکی از اصلی ترین دلایل بروز این مشکل باشد. همچنین بکارگیری صفحه کلیدهای مجازی با دکمه های کوچک هم میتواند عامل دیگری باشد که منجر به بروز مشکل تایپ اشتباه باشد. برای رفع این مشکلات شما فقط میتوانید توانایی خود در بکارگیری کیبوردهای لمسی را افزایش دهید.
اما در خیلی از موارد دیده شده که تایپ اشتباه کاربران به دلیل پیش بینی کلمات توسط کیبورد مجازی ایجاد میشود. کیبوردهای مجازی عموما قابلیت پیش بینی و تصحیح خودکار کلمات را دارند که قابلیتی کاربردی است، اما از آنجایی که ما فارسی را با حروف انگلیسی (اصطلاحا فینگلیش) تایپ میکنیم، کیبورد مجازی گوشی در شناسایی کلمات دچار مشکل میشود و کلمات را به اشتباه تصحیح میکند. برای رفع این مشکل باید قابلیت پیش بینی کلمات کیبورد را متوقف کنید و تنظیمات آن را بهینه سازی نمایید. برای آشنایی با نحوه انجام این کار به مطالعه مقاله “غیر فعال کردن قابلیت حدس کلمات اندروید و تنظیم عملکرد کیبورد” بپردازید.
باز شدن خودکار برنامه ها
یکی دیگر از مشکلاتی که اغلب کاربران گوشی های اندرویدی با آن سر و کله زدهاند مربوط به باز شدن خودکار برنامه میشود! برای مثال تصور کنید در حال مرور بخش تنظیمات گوشی خود هستید و ناگهان اپلیکیشن تلگرام به صورت خودکار در گوشی باز و دعوتنامه عضویت شما در کانال تلگرام خاصی ارائه میشود! اگرچه این مشکل اغلب برای کاربران گوشی های اندرویدی رخ میدهد، اما گاها در آیفون و آیپدهای اپل هم شاهد بروز این مشکل هستیم. دلیل بروز این مشکل با اپلیکیشن های مخرب و ویروسی که در گوشی شما نصب است ارتباط دارد.
برای رفع مشکل باز شدن خودکار برنامه ها در اندروید یا حتی iOS باید به دنبال اپلیکیشن مخربی باشید که منجر به بروز این مشکل شده است. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد نحوه انجام این کار به مطالعه مقاله “جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانالها” بپردازید. در نظر داشته باشید که مشکل باز شدن خودکار برنامه ها فقط مربوط به اپلیکیشن تلگرام نمیشود و ممکن است در هر گوشی به نحو متفاوتی نمایان گردد و اپلیکیشن خاصی را اجرا کند. اگر با انجام راه حل هایی که برای از بین بردن برنامه مخرب و ویروسی عنوان شدند مشکل گوشی های موبایل کاربران برطرف نشود، باید آن را به دست تعمیرکار مجربی بسپارید تا گوشی شما را عیب یابی و مشکل آن را برطرف سازد.
شکستن صفحه نمایش
یکی از مهم ترین و رایج ترین مشکل گوشی های موبایل مربوط به ظرافت و دوام کم آن ها میشود. گوشی های موبایل ظریف هستند و در برابر ضربه و نیروهای جانبی حساس عمل میکنند. بنابراین در حین بکارگیری این گجت ها باید کمال دقت را صرف کنید تا خدای نکرده گوشی از دستتان نیفتد و دچار آسیب نشود. با این حال جالب است بدانید که شکستن صفحه نمایش یا ال سی دی گوشی های موبایل یکی از رایج ترین مشکل این محصولات است که عموما در اثر افتادن گوشی از دست کاربر رخ میدهد.
اگر ال سی دی یا صفحه نمایش گوشی شما شکست و قصد تعویض آن را داشتید، به هیچ عنوان گوشی را به دست تعمیرکاری که نمیشناسید و به کارش اعتماد ندارید نسپارید. توصیه میکنیم برای تعویض ال سی دی گوشی خود حتما از کارشناسان تعمیر و سرویس آنلاین این شرکت استفاده کنید.
درست کار نکردن دوربین
با پیشرفتی که شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام داشتهاند، کیفیت عملکرد دوربین گوشی های موبایل بیش از پیش حائز اهمیت شده است. این امر سبب شده که خود به خود درست کار نکردن دوربین گوشی ها به یکی از مهم ترین مشکل گوشی های موبایل تبدیل شود. درست کار نکردن دوربین گوشی ها ممکن است به عوامل متعدد و متفاوتی وابسته باشند. برای مثال اگر گوشی شما کلا به دوربینی با کیفیت نه چندان مطلوب مجهز باشد، هیچ راه حلی به جز خرید یک گوشی جدید با دوربین قوی تر پیش رویتان قرار نخواهد داشت.
اما در برخی شرایط دوربین گوشی با کیفیت است و به مرور از کیفیت عملکرد آن کاسته میشود و مشکلاتی برایش ایجاد میشود. برای مثال خط و خش افتادن روی لنز دوربین میتواند منجر به از بین رفتن کارایی آن شود. در برخی شرایط هم دوربین خیلی از گوشی ها به تدریج با هاله های رنگی پوشانده میشوند یا بنا به دلایل نامعلوم کلا از کار میافتند! برای رفع این مشکلات باید به تعمیر سخت افزاری موبایل روی آورید. باز هم توصیه میکنیم که برای تعویض دوربین گوشی خود حتما آن را به تعمیرکار مجرب و قابل اعتمادی بسپارید.
از کار افتادن گوشی در اثر آب خوردگی
یکی دیگر از رایج ترین مشکل گوشی های موبایل آب خوردگی است! گوشی ها از اجزای الکترونیکی بسیار ظریف و حساسی تشکیل شدهاند که تماس آب با آن ها میتواند صدمات جبران ناپذیری را به بار آورد. در بسیاری از موارد دیده شده که گوشی کاربران در اثر تماس با آب دچار سوختگی یا بهتر بگوییم از کار افتادگی میشود. این از کار افتادگی میتواند در اجزای سخت افزاری متعدی همچون برد یا ال سی دی گوشی رخ دهد.
بهترین کاری که شما میتوانید برای نجات یا تعمیر یک گوشی آب خورده انجام دهید این است که از مراحل عنوان شده در مقاله “تعمیر گوشی موبایل آب خورده در چهار مرحله ساده” تبعیت کنید.
اعتیاد کاربر به گوشی!
مشکلی که در این قسمت معرفی میکنیم در اصل به خود گوشی مربوط به نمیشود و مشکلی است که برای کاربر آن به وجود میآید! اعتیاد به گوشی یکی از رایج ترین مشکلاتی است که این محصولات برای کاربرانشان به ارمغان آوردهاند. گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، فیسبوک، اپلیکیشن های مسنجری همچون تلگرام، وبگردی کردن و غیره همگی سبب شدهاند که ما بخش عظیمی از زمان خود را صرف کار با گوشی کنیم و از انجام سایر کارهای خود و صرف زمان با دوستان، آشنایان و فامیل غافل شویم. بنابراین اعتیاد به گوشی به یکی از رایج ترین مشکل گوشی های موبایل تبدیل شده و کاربران را به شکل محسوس تحت تاثیر قرار داده است. متاسفانه برای رفع این مشکل نمیتوان به تعمیرات سخت افزاری یا راه حل های نرم افزاری تکیه کرد! بلکه باید در رویکرد خود تغییر ایجاد کنیم. ایجاد این تغییر اگرچه خیلی سخت است، اما مطمئن باشید که نتیجه عالی را برایتان به همراه خواهد داشت.
مشکل کم شدن سرعت گوشی
یکی دیگر از رایج ترین مشکل گوشی های موبایل مربوط به افت سرعت عملکرد آن ها در گذر زمان میشود. تمام گوشی های موبایل با این مشکل رو به رو هستند و نمیتوان مدعی شد که گوشی های خاصی از آن مستثنا خواهند بود، اما عموما کند شدن گوش در محصولات رده پایین و با حافظه داخلی کمتر زودتر از سایر محصولات اتفاق میافتد. برای رفع مشکل کند شدن گوشی موبایل توصیه میکنیم از روش ها و راه حل هایی استفاده کنید که در مقاله “آموزش افزایش سرعت گوشی اندرویدی بدون نیاز به روت” به آن ها اشاره کردیم.
در نظر داشته باشید که کند شدن گوشی ها حداقل در 90 درصد موارد با مسائل نرم افزاری ارتباط دارند و ناشی از مشکلات سخت افزاری نیستند. با این حال اگر برای رفع کند بودن گوشی خود با مشکل مواجه هستید و کندی گوشی با روش های نرم افزاری یاد شده از بین نمیرود، میتوانید از کارشناسان واحد تعمیر و پشتیبانی راهنمایی بخواهید.
پر شدن حافظه گوشی
پر شدن حافظه گوشی و نداشتن فضای کافی برای ذخیره اطلاعات یکی دیگر از مشکلات رایج گوشی های هوشمند محسوب میشود که بدون تردید هر کاربری با آن رو به رو شده است. برای رفع این مشکل توصیه میکنیم از روش هایی استفاده کنید که در مقاله “چگونه از پر شدن حافظه داخلی دستگاه اندرویدی جلوگیری کنیم؟” شرح داده شدهاند. در نظر داشته باشید که رفع مشکل پر شدن حافظه گوشی های موبایل با انجام تعمیرات سخت افزاری امکانپذیر نیست و فقط باید با در نظر گرفتن نکات نرم افزاری و کاربردی خاص کنترل شود.