معایب نمای شیشه ای
همانگونه که هر جنس دارای مزایا و معایبی برای خودش دارد شیشه هم دارای معایبی است که با دانستن آنها مهندسان و معماران با توجه کاربردی که برای آن می خواهد جنس مناسبی برای نما انتخاب می نماید. بعضی از این معایب عبارتند از:
• شیشه به خاطر ماهیتش صدا را جذب نمی کند بلکه منعکس می کند از این جهت برای ساختمان آلودگی صوتی بوجود می آورد.
• نمای شیشه ای در مقابل زلزله مقاومت ندارد به همین دلیل از طرف شهرداری ممنوعیت هایی برای آنها بوجود آورده است.
• نمای شیشه ای به خاطر ماهیت حساسی که دارد نیاز به بازرسی و تعمیر نگهداری بالا نسبت به دیگر نماها دارند.
• به خاطر ضریب انتقال حرارت در شیشه تبادل حرارتی زود اتفاق می افتد از این جهت میزان مصرف انرژی برای ایجاد گرما یا سرما در ساختمان بالا رفته است.
• بخاطر مقاوم نبودن شیشه در مقابل ارتعاشات، در مقابل حرارت بالا و آتش سوزی هم مقاوم نیست و زود تحت حرارت دچار تغییر شکل در فرو ریختن نما می گردد.
• در نمای شیشه ای به خاطر اینکه اشخاصی در نزدیکی نمای شیشه ای هستند از جهت تبادل نور و حرارت آسایش کافی را ندارند.
چارسیک از ابتدای تاسیس همیشه در صدد طراحی و ارائه جدیدترین سیستم های فلز و شیشه بوده و تا به این لحظه از موفق ترین شرکت ها در این زمینه بوده است.
معرفی بهترین سیستم های فلز- شیشه
- سیستم کرتین وال استیک
در این نوع سیستم در آغاز پروفیل های عمودی آلومینیومی که به مولیون معروف می باشند توسط براکت های مخصوص و رولبولت یا جوش به استراکچر ساختمان وصل شده و بعد پروفیل های عمودی با نام ترنزوم شناخته می شوند توسط لقمه های مخصوص روی پروفیل های عمودی نصب می شوند. تمام این مرحله بعد از نقشه برداری درست توسط چارسیک و مطابق با نقشه های واحد طراحی چارسیک به تایید کارفرما رسیده است در کارگاه صورت گرفته و نیاز به ساخت در کارخانه نیست. بعد از اتمام مراحل فوق نوبت به نصب لاستیک های آب بندی، شیشه ها و بازشوها می رسد. انواع شیشه قابل استفاده در این سیستم عبارت است از :
• شیشه ساده
• شیشه دوجداره
• شیشه سه جداره چارسیک
• شیشه لمینیت
• شیشه سکوریت
• شیشه اسپندرال
• شیشه سندبلاست و انواع شیشه های اسمارت
- سیستم اسپایدر
در این نوع سیستم قطعه های چنگک مانندی وجود دارد که شیشه ها را در کنار همدیگر نگه می دارند.
متصل شدن چنگک به شیشه در سیستم اسپایدر
شیشه ها در این سیستم به طور معمول تک جداره و یا به صورت دو شیشه لمینیت اجرا می گردند. همینطور در این سیستم ها ممکن است از استیند گلاس نیز وجود خواهد داشت. در سیستم های پیشرفته تر امکان استفاده از شیشه های دوجداره هم فراهم می باشد. نمایان بودن ستون ها و کلیه قطعات در سیستم اسپایدر زیبایی خاصی به محیط می دهد.
دید داخل به بیرون سیستم اسپایدر
استفاده از این سیستم به خاطر شفافیت حداکثری و امکان اجرای شیشه با ابعاد بزرگ، در فروشگاه ها و مراکز تجاری پیشنهاد می گردد.
- سیستم یونیتایز
جدیدترین و کاملترین سیستم در نماهای شیشه ای سیستم یونیتایز است. تفاوت عمده این سیستم نسبت به سایر سیستم ها آماده شدن آن در کارخانه و قرارگیری بر روی نما به صورت پازل است.
این سیستم به شما این امکان را می دهد تا در حین اجرای ساختمان و پس از تکمیل هر مرحله نمای آن را نصب نموده و به موازات سایر مراحل ساخت، مرحله نازک کاری نیز پیش برود. این سیستم در کنار تمام مزایای خود به دلیل گرانتر بودن نسبت به سایر سیستم ها همچنان نسبت به سیستم های دیگر از استقبال کمتری برخوردار است.
اجرای نمای کرتین وال
ارائه مدولاسیون بر پایه طرح نخستین و محاسبه ضریب های اثرگذار در پایداری سازه و همینطور دقت در اندازه پرت مصالح - تولید و سرهم بندی مدول های کرتین وال - شروع پیاده سازی عملیاتی پروژه و اجرای کمر بند های اصلی - عملیاتی کردن براکت نگهدارنده - پایدار کردن و رگلاژ کرتین وال ها توسط پیچ و مهره - تعبیه شیشه.
انواع نمای شیشه ای و کرتین وال
• شیشه اسپایدر :
نمای این نوع شیشه ها اکثرا شیشه لمینت شده ای هست که از متشکل از دو لایه شیشه سکوریت 6 میلی متری فلوت استاندارد درجه یک و در لایه طلق در میان دو شیشه سکوریت قرار می گیرد. شیشه اسپایدر بیشتر در فروشگاه ها و در نماهای مدرن استفاده می شود. با افزایش سبک مدرن در ساختمان توانسته بیشترین دید را با حداقل مقدار بهره گیری از فریم و فلزات با بیشترین رده ایمنی امکان پذیر نماید.
• فریم لس
در نمای فریم لس قسمت سطح نما از طریق پروفیل های فلزی شبکه بندی می شود و سپس فریم نما در داخل این شبکه ها قرار می گیرد. در نمای کرتین وال این فریم ها شامل لاستیک های مخفی هوا بندی و آبندی هستند که شیشه به راحتی روی آنها تعبیه می شود این فریم ها دارای گستره رنگ های زیادی هستند.
• نمای دو پوسته
نمای شیشه ای دوم ساختمان می تواند برای در امان نگه داشتن و عایق بندی ساختمان در مقابل آلودگی صوتی و آب و هوایی و محیطی کارکرد خیلی مهمی داشته باشد. این نوع نماها اکثرا با فاصله ای بیشتر از 40 سانتی متر در مقایسه با اصلی ساختمان بوجود می آیند و قسمتی به منظور تردد بین نما و جداره اصلی جهت تمیزکاری لحاظ می شود.
انواع نماهای شیشه ای یا کرتین وال
• نمای کرتین وال
به کارگیری این نمای مدرن باعث شده که دتیایل نصب متمایزی طراحی شود که می توان از آن نماهای کرتین وال را نام برد. نمای کرتین وال یکی از نماهای مدرن با آمیزه ای از پروفیل های آلومینیومی به منزله سازه و لاستیک های آب بندی و هوابندی و اتصالات نصب است.
- ۰۰/۱۲/۲۵